Formular programare test COVID-19

Prezentul formular este pus la dispozție de către Direcția de Sănătate a Publică a Municipiului București, în vederea asigurării posibilității persoanelor interesate de a solicita online efectuarea, la domiciliu/in punctele de recoltare, a unui test pentru detectarea virusului SARS-CoV-2, pe raza Municipiului București.

Datele cu caracter personal solicitate în formular sunt prelucrate de personalul anume desemnat din cadrul Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București în vederea soluționării solicitării dumneavoastră.

Datele cu caracter personal transmise sunt stocate și prelucrate pentru o perioadă de 30 de zile de la înregistrare. Ulterior efectuării testului, datele dumneavoastră cu caracter personal, împreună cu rezultatul testului efectuat, vor fi încărcate în aplicația inforamtică „Corona-forms”, în conformitate cu prevederile Ordinului ministrului sănătății nr. 1829/2020, cu modificările și completările ulterioare.

Atenție!
Testarea la domiciliu se adresează persoanelor care prezintă simptomatologie specifică infecției cu virusul SARS CoV-2 conform metodologiei stabilite de Institutul Național de Sănătate Publică.

Atenție!
Toate câmpurile sunt obligatorii. În cazul necompletării integrale a câmpurilor, solicitarea dumneavoastră nu va fi înregistrată.

    FebraTuseScurtarea respiratieiLipsa gustului si mirosului