Anunt important pentru solicitarea de decizii de izolare sau carantina

In atentia pacientilor care au nevoie de decizii de izolare

Incepand cu data de 21.09.2020 in vederea obtinerii deciziei de izolare pentru pacientii diagnosticati SARS – Cov2, este obligatorie prezentarea, alaturi de buletinul de analize emis de laboratorul care a efectuat testul, a unui raport medical / scrisoare medicala emisa ca urmare a unei evaluari intr-un spital suport COVID pe www.decizii.dspb.ro

Documentele le trimiteti impreuna declaratia de mai jos (carantina sau izolare)

COMPLETATI FORMULARUL PE www.decizii.dspb.ro

Aveti la dispozitie modele de declaratii pe propria raspundere pentru contacti sau persoana infectatata cu virusul SARS-Cov 2

DECLARATIE CARANTINAT

DECLARATIE IZOLATI

Orice solicitare de decizie de izolare care nu prezinta raportul medical sau scrisoarea medicala dupa data de 21.09.2020 nu va putea fi solutionata.

  1. Va solicitam sa completati formularul pe www.decizii.dspb.ro . Completati O SINGURA DATA FORMULARUL DE IZOLARE SAU CARANTINA (in functie de cerere).

Cererile emise pe acelasi nume se anuleaza reciproc si nu pot fi solutionate!

  • Solicitarea de suspendare a masurii de izolare sau carantina se transmite cu minim 48 de ore inainte de evenimentul / perioada solicitata in cerere.
  • Persoanele contacti cu infectie SARS Cov2 sunt obligate in declaratia pe proprie raspundere sa precizeze numele si prenumele contactului, data ultimului contact, data si locul la care am intrat in carantina.